Solar tuinverlichting

5 feiten waarom je kiest voor solar hanglampen op zonne-energie

5 feiten waarom je kiest voor solar hanglampen op zonne-energie

Waarom zou je kiezen voor Solar hanglampen? Het is eerste wat in je opkomt is waarschijnlijk het feit dat deze soort van verlichten op zonne-energie werkt. Maar er zijn meer goede redenen waarom je voor Solar hanglampen zou gaan in plaats van normale lampen.

We geven je 5 feiten waarom je kiest voor Solar verlichting. Daarna ben je beslist overtuigd van de keuze voor lampen op zonne-energie.

1. Solar hanglampen zijn energiezuinig

We noemden al dat Solar hanglampen op zonne-energie werken. Dat houdt in dat je enorm bespaart op je energiekosten als je overgaat op Solar verlichting. Bovendien kun je deze lampen de hele nacht door laten branden zonder dat het je een cent kost. Dus je hebt ook meer plezier van je verlichte tuin. Je hoeft na een lange zomeravond niet te zorgen dat je alle verlichting uitschakelt i.v.m. je energierekening, die anders te hoog op zal lopen. Het kost je immers helemaal niets.

2. Solar hanglampen: milieuvriendelijke verlichting

Naast het feit dat Solar hanglampen gunstig zijn voor je portemonnee, zijn ze natuurlijk ook goed voor het milieu. Ze werken namelijk op een natuurlijke energiebron: de zon! In een tijd waar steeds meer rekening wordt gehouden met het welzijn van onze aarde heeft Solar verlichting een gunstig effect. Wie wil er nu niet meewerken aan het verbeteren van ons bestaan.

3. Solar hanglampen waar jij dat wil

Het plaatsen van de Solar hanglampen wordt heel makkelijk gemaakt doordat er geen kabels of snoeren aan te pas komen. Je kan ze dus hangen waar je maar wil op de gevel van je huis, schuur of op je schutting. Zolang de lampen voldoende (zon)licht krijgen, maakt de plek waar ze komen niet uit. Een enorm voordeel in vergelijking met normale lampen, waar je rekening moet houden met de stroomtoevoer.

4. Solar hanglampen zijn een veilige keuze

Wanneer je de Solar hanglampen de hele nacht laat branden, bevorder je ook nog de inbraakveiligheid van je huis. Geen enkele inbreker zal graag in het volle licht je deur of raam open staan breken. Dus aan de ene kant geen zorgen om energiekosten, en andere kant de geruststelling dat dieven wellicht je huis voorbij zullen gaan.

Solar verlichting is waterbestendig, dus ook dat biedt een stukje veiligheid.

5. Iedere avond sfeer met Solar hanglampen

De Solar hanglampen werken op zonne-energie, maar daarvoor hoeft de zon niet de hele dag te schijnen. Gewoon daglicht is ook al goed voor voldoende branduren in de avond en nacht.

De lampen gaan aan en uit door middel van een schemersensor. Ze gaan dus branden als het donker wordt, en weer uit als het licht begint te worden.

Zijn de feiten zo duidelijk geworden, dat je overtuigd bent van de voordelen van lampen op zonne-energie? Neem eens een kijkje in onze webshop op solartuinverlichting.be en ontdek hoeveel soorten Solar verlichting er te koop is.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *