Solar tuinverlichting

5 voordelen bij een Solar wandlamp?

5 voordelen bij een Solar wandlamp?

Wij geven je 5 redenen waarom je een Solar wandlamp kiest voor in je tuin. Misschien heb je er al over getwijfeld of je lampen op zonne-energie aan wil gaan schaffen. Wij hopen dat we je ervan kunnen overtuigen dat Solar verlichting de juiste keus is om voor te gaan! Hieronder volgen de 5 redenen voordat je een beslissing neemt.

1. Een sfeervol verlichtte tuin met Solar verlichting

De eerste van de 5 redenen waarom je voor een Solar wandlamp kiest, is het sfeervolle van verlichting op zonne-energie. Waar normale lampen nog weleens fel en hard kunnen zijn, is deze vorm van verlichten juist zacht en sfeervol. Het zachte licht geeft je rust en laat je volop genieten van warme zomeravonden in je tuin.

Hang wandlampjes bijvoorbeeld rond je tuin op de schuttingen, of steek een paar lantaarns in de grond rondom je terras. Mogelijkheden te over om een warme sfeer te brengen in je tuin.

2. Bespaar kosten met een Solar wandlamp

De tweede van de 5 redenen waarom je voor een Solar wandlamp kiest, is de  energiezuinigheid. Solar lampen werken op zonne-energie, dat zegt de naam eigenlijk al. Zonlicht is gratis, dus je bespaart enorm op je energierekening!

3. De milieuvriendelijke oplossing voor tuinverlichting

Nog een van de 5 redenen waarom je een Solar wandlamp kiest boven normale verlichting, is het dat je meewerkt aan een beter milieu. We willen allemaal nog heel lang genieten van deze aarde en ons steentje bijdragen aan het verbeteren ervan. Met Solar wandlampen bespaar je enorm op je energiegebruik. Zo leef je duurzamer én voordeliger.

4. Plaats een Solar wandlamp waar jij wilt

De vierde, maar zeker niet de onbelangrijkste reden om voor deze manier van verlichten te kiezen, is het makkelijk plaatsen ervan. Je hebt niets van doen met snoeren of kabels, dus je kan de lampen bevestigen waar je maar wil.

Het enige waar je op moet letten, is dat er voldoende zonlicht (daglicht) komt op de plek waar je de lamp plaatst. Hoe meer licht, hoe voller de batterij geladen wordt. Dus des te langer zullen je lampen ’s nachts branden.

5. De makkelijkste buitenverlichting

Als laatste reden noemen we het gemak van Solar tuinverlichting. Als ze eenmaal geplaatst zijn, wat al heel eenvoudig is, heb je er geen omkijken meer naar. In de lampen is een schemersensor ingebouwd. Zodra het donker wordt, springen de lampen aan, en als het weer licht wordt schakelen ze weer uit.

Ben jij overtuigd door de 5 redenen waarom je een Solar wandlamp kiest voor je tuin? Bekijk dan ons aanbod op solartuinverlichting.be!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *