Solar tuinverlichting

5 voordelen om voor Solar verlichting tuin te kiezen

5 voordelen om voor Solar verlichting tuin te kiezen

De 5 voordelen van Solar verlichting tuin waar we op doelen, zijn de voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Misschien weet je al veel over verlichting op basis van zonne-energie. Maar er zijn veel verschillen in aanbod op de markt gebracht. De goedkopere modellen zijn bijvoorbeeld totaal niet representatief voor de kwalitatieve Solar lampen die wij in onze webshop solartuinverlichting.be verkopen.

Het is wellicht handig om de 5 voordelen van Solar verlichting voor in de tuin nog eens duidelijk toe te lichten. Zeker weten dat je na het lezen hiervan overtuigd zal zijn van alle voordelen van verlichting op zonne-energie.

Energiezuinigheid van Solarverlichting tuin

De eerste van de 5 voordelen van Solarverlichting tuin is de energiezuinigheid. Deze lampen zijn namelijk voorzien van oplaadbare batterijen die opgeladen worden door middel van een zonnepaneel. De batterijen zijn ook los oplaadbaar met een batterijoplader, maar voor de besparing van energie is dat natuurlijk minder aan te raden.

De lampen zijn ook zuinig doordat ze een sensor bevatten, waardoor ze alleen gaan branden zodra het donker wordt. We hebben eveneens Solar lampen met een bewegingssensor in ons assortiment. Dat wil zeggen, dat de lampen gaan branden als ze beweging detecteren. Zeer gunstig tegen inbrekers.

Met Solar verlichting tuin geen stroomkabels nodig

Het tweede voordeel van de 5 voordelen van Solar verlichting tuin ligt ook op financieel gebied. Je hoeft, omdat er voor deze manier van verlichten geen kabels en stroompunten nodig zijn, geen elektricien in te schakelen. Dit betekent natuurlijk ook een hoop gemak.

Solar verlichting tuin makkelijk te plaatsen of verplaatsen

Het bevestigen van Solar lampen is heel gemakkelijk. Het is zelfs zo, dat je niet vast zit aan de plaats die je eenmaal gekozen hebt voor de lampen. Zin in een andere look van je tuin? Je verplaatst de lampen heel eenvoudig naar een andere plek. Je hoeft immers geen kabels of dergelijke te verleggen.

5 voordelen van Solar verlichting tuin op een rij

Kortom, dit zijn de 5 voordelen op een rij:

  1. Energiebesparend
  2. Geen snoeren of stroompunten nodig
  3. Makkelijk te plaatsen of verplaatsen
  4. Inbraakveiligheid
  5. Oplaadbare batterijen los te verkrijgen

Solar verlichting tuin online te bestellen

Ben je overtuigd van de 5 voordelen die we genoemd hebben? Kijk in onze webshop solartuinverlichting.be voor de Solar lampen die je zoekt. Wij nemen je bestelling in behandeling en zorgen voor een snelle levering.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *