Solar tuinverlichting

Deze Solar deurlamp met up downlight is nieuw!

Deze Solar deurlamp met up downlight is nieuw!

Met een Solar deurlamp zet je de entree van je huis uitnodigend in het licht. Je voordeur is dan ook het eerste wat de mensen zien. Maar wat voor verlichting past er nu bij jouw huis. Wij van solartuinverlichting.be weten zeker dat een Solar deurlamp met up downlight het geweldig zou doen bij jouw voordeur. Deze deurlamp heeft een strak design, zorgt voor voldoende licht en is ook nog eens duurzaam.

Een moderne uitstraling met een solar deurlamp met up downlight

Maak met de up downlight van de Solar deurlamp iets bijzonders van je voordeur! Doordat alleen het gedeelte boven en het gedeelte onder de lamp wordt verlicht, creëer je een stijlvolle twist bij de entree van je huis. Je hoeft niet perse te kiezen voor up down variant. We hebben ook Solar deurlampen die alleen de bovenkant of alleen de onderkant van de lamp verlicht. Deze modellen zijn zeker zo modern als de up downlights.

Dus als jij een modern huis hebt, zou ik zeker voor een van deze Solar deurlampen gaan. Dat neemt niet weg, dat voor degenen met een klassieke smaak voldoende keus in huis hebben.

De voordelen van een solar deurlamp

Er zijn veel voordelen te noemen van een Solar deurlamp. Naast het feit dat ze zeer stijlvol zijn, is bijvoorbeeld het plaatsen van de lampen erg gemakkelijk. De lampen worden namelijk, zoals de naam al zegt, geladen door middel van zonne-energie. Dat betekent dat er dus geen snoeren of kabels aan te pas komen. Kwestie van een schroefje en een schroevendraaier, en de deurlamp hangt!

Bovendien werkt zonne-energie besparend en is het milieuvriendelijk. Het zonlicht wordt opgevangen in een ingebouwd zonnepaneel, en omgezet in elektrische stroom. Door deze elektrische stroom worden de oplaadbare batterijen in de deurlamp weer opgeladen. Zodra het avond wordt, springt de Solar deurlamp aan, en in morgen gaat ie vanzelf weer uit. Dit is allemaal mogelijk door een sensor die zich in de lamp bevindt.

Logisch dus dat de Solar deurlamp steeds populairder wordt. Wil jij een up downlight of een van de andere varianten bestellen? Ga naar onze webshop solarbuitenverlichting.be, en maak je keuze!

 

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *