Solar tuinverlichting

Hot! Premium solar wandverlichting! Lees de tips

Wat voor wandverlichting heb je zonder snoer of kabel?

Solar wandverlichting is de nieuwe trend. Mensen zijn steeds bewuster aan het leven. Neem de vleesvervangers en het scheiden van afval gaat al helemaal vanzelf. Nu is milieuvriendelijke Solar wandverlichting helemaal hot! Veel huishoudens gaan over op lampen die werken op zonne-energie. Naast het gunstige aspect voor het milieu, kleven er nog meer voordelen aan Solar verlichting.

Met lampen op zonne-energie bespaar je enorm op je energierekening. Bovendien geven ze net even wat meer sfeer dan normale verlichting doet.

Hoe solar wandverlichting werkt

Solar wandverlichting werkt op zonne-energie. De naam verraadt dit al. Er is een zonnepaneel in de lampen ingebouwd. Dit paneel vangt zonlicht op en zet die vervolgens om in elektrische energie. Ook bevatten de lampen oplaadbare batterijen. De elektrische energie wordt weer gebruikt om deze batterijen op te laden.

Als het donker wordt gaat de Solar wandverlichting automatisch aan, en als het in de morgen licht is ook weer uit. Dit gebeurt allemaal met behulp van een sensor.

Gemiddeld brandt Solar wandverlichting ongeveer acht tot tien uur, maar dit kan per model enigszins verschillen.

Plaats solar wandverlichting verstandig

Je hoeft Solar wandverlichting niet perse in de volle zon te plaatsen, maar het werkt wel beter als je dat wel zou doen. Immers, hoe meer zonlicht, hoe sneller de lampen geladen zijn. Ook van daglicht komen de batterijen wel vol, maar dat zal wat langzamer gaan. Het is niet raadzaam om Solar wandverlichting in de schaduw, zoals onder een boom te plaatsen. De kans dat de batterijen niet volledig geladen worden is dan te klein. Conclusie is dan, dat de lampen niet voldoende verlichting in de nacht kunnen geven.

Geniet van een sfeervol verlicht huis met Solar wandverlichting

De voornaamste tip dus: Plaats Solar wandverlichting zoveel mogelijk in de zon. Verder hoef je niets aan deze vorm van verlichting te doen. Ze gaan vanzelf aan en uit. Het is een kwestie van plaatsen en dan genieten van de gezellige sfeer. Het plaatsen is in een mum van tijd gebeurd, omdat er geen elektrische kabels bij komen kijken. Je bevestigt Solar wandverlichting eenvoudig met een schroefje en een schroevendraaier, daar waar jij maar wilt.

Ga jij ook over op Solar wandverlichting? In onze webshop solartuinverlichting.be hebben we alle modellen en stijlen voor je op voorraad.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *