Solar tuinverlichting

Mooi warm wit lichteffect met deze solar wandlampen

Mooi warm wit lichteffect met deze solar wandlampen

Wil je Solar wandlampen met warm wit lichteffect in je tuin? Als je verlichting in je tuin wil, heb je natuurlijk graag warme, sfeervolle verlichting. Daarom kun je beter geen al te felle lampen plaatsen. Juist voor een warm wit lichteffect kun je Solar wandlampen gebruiken. Vandaar dat er steeds meer keus is op het gebied van lampen op zonne-energie. Neem eens een kijkje in onze webshop solartuinverlichting.be.

Waarom kiezen voor Solar wandlampen met warm wit lichteffect

Je kiest niet alleen voor Solar wandlampen vanwege het warm wit lichteffect, maar er zijn genoeg andere redenen te bedenken waarom je voor deze manier van verlichten zou moeten kiezen. Op de eerste plaats zijn deze lampen zuinig in het gebruik. Ze werken namelijk op zonne-energie. Het zonlicht wordt opgevangen door een zonnepaneel. Dit zonnepaneel is in de lampen ingebouwd. Daar wordt het zonlicht omgezet in elektrische stroom. Vervolgens worden met die stroom de oplaadbare batterijen in de lamp weer opgeladen. Zodoende verbruik je dus geen normale elektrische stroom, ideaal voor je energierekening. Bovendien is het gebruiken van Solar wandlampen gunstig voor het milieu. Immers, de mensen gaan steeds bewuster leven, en zo kun je dus ook een steentje bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Iedere avond wanneer jouw tuinlampen aanspringen bespaar je enorm op energie!

Eenvoudig creëren van warm wit lichteffect met Solar wandlampen

Nog een goede reden om te kiezen voor het warm wit lichteffect van Solar wandlampen, is het gemak waarmee je de lampen plaatst. Er komen, doordat er geen elektrische stroom aan te pas komt, geen kabels en snoeren bij kijken. Het enige wat je doet, is de lamp ophangen met een schroevendraaier en een schroef. De zon doet het werk!

Zodra het donker wordt springen de lampen vanzelf aan, en in de avond net zo vanzelf weer uit. Dit is allemaal mogelijk vanwege een ingebouwde sensor. Er zijn ook Solar wandlampen met een bewegingssensor. Deze springen aan als ze beweging detecteren. Ook erg fijn tegen inbraak!

Dit waren een paar voordelen van Solar verlichting. Niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor lampen op zonne-energie. Ga jij ook deze keus maken? Op solartuinverlichting.be vind je een groot assortiment aan Solar wandlampen en andere varianten.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *