Enig resultaat

Filter

Solar pilaarlantaarn LED

44,50

De Solar pilaarlantaarn LED biedt een krachtige, heldere verlichting. De lantaarn werkt op zonne-energie en is heel makkelijk te plaatsen. Deze lamp wordt vaak gebruikt als terrasverlichting.

  • Met volle batterij, brandtijd: 10 uur
  • Uitermate geschikt als terrasverlichting
  • Beschikt over twee lichtstanden
Meer informatie

Solar lantaarn voor het verlichten van terras en tuin

De Solar lantaarn is eenvoudig aan je gevel of schutting te bevestigen. Ook zijn deze modellen erg leuk op je terras. Het is maar net waar je voor kiest en welke smaak je hebt. Er is genoeg aan lantaarns op zonne-energie te koop. Wil je een warme sfeer in je tuin scheppen? Dan zet je met Solar lantaarns je tuin subtiel in een zacht licht, zonder extra energiekosten. Ze zijn namelijk naast milieuvriendelijk, ook energiekosten besparend.

Welk model Solar lantaarn kies je?

We zeiden al dat er keus is uit diversen modellen Solar lantaarns. Ten eerste hebben we de wandlampen in ons assortiment. Deze zijn ideaal aan de gevel van je huis of schuur. Bovendien kun je ze bijvoorbeeld op je schutting bevestigen. Ten tweede verkopen we de zogenaamde Solar pilaarlantaarns. Daarin verschillen ze weer van lengte. De kleine tafelmodellen kun je dus op de terrastafel zetten, maar ook heel goed op een lage schutting. Door de kleine afmeting van de Solar lantaarns en het makkelijk verplaatsen, kun je ze ook nog overdag buiten opladen en in de avond binnen zetten. De hogere varianten steek je waar je maar wil in de grond van je tuin.

De Solar lantaarn klassiek en modern

De Solar lantaarn is verkrijgbaar in moderne, en in klassieke stijlen. Het maakt niet voor welke je kiest, het zal sowieso een lust zijn voor het oog. Ook al branden ze niet, dan nog zijn mooi om te zien. Er zijn ook Solar lantaarns die voorzien zijn van een bewegingssensor. Rest ons nog te zeggen dat er ook Solar lantaarns met bewegingssensor zijn. Deze gaan branden zodra ze beweging detecteren. Heel fijn om inbraak te voorkomen. Inbrekers werken nu eenmaal liever in het donker dan in het volle licht.
Bij solartuinverlichting.be hebben we alle soorten Solar verlichting op voorraad!