Solar tuinverlichting

Trendy solar buitenlamp van nu!

Trendy solar buitenlamp van nu!

Ken je de Solar buitenlamp van dit moment? Je hebt er waarschijnlijk weleens van gehoord. Lampen op zonne-energie worden namelijk steeds populairder. Toch vertellen we je graag nog even hoeveel voordelen er kleven aan het hebben van de Solar buitenlamp. Op solartuinverlichting.be heb je de keus uit vele modellen

Voordelen van de Solar buitenlamp

Een stijlvolle uitstraling is de beste omschrijving voor de Solar buitenlamp van dit moment. Bovendien is hij gegarandeerd waterbestendig. Solar buitenlampen nemen zoveel zonlicht op, dat de lamp de hele nacht je tuin zal verlichten. En dit allemaal zonder dat het je te veel geld aan stroom zal kosten. Bovendien is zonne-energie milieuvriendelijk.

Hieruit volgt dat je dus ook geen stopcontacten nodig hebt voor de Solar buitenlamp. Je hoeft ook geen kabels en snoeren door je tuin heen aan hoeft te leggen of zelfs te laten leggen. Dat scheelt ook weer kosten voor een elektricien.

Het plaatsen van de lampen kun je eenvoudig zelf doen. Het is een kwestie van een schroefje in de muur van je huis of schuur, en het klusje is geklaard. Er is geen vakman voor nodig om de Solar buitenlamp op te hangen. De lampen doen het ook goed op schuttingen.

Een belangrijk punt is nog de veiligheid die deze verlichting met zich meebrengt. Immers, een tuin die goed verlicht is, brengt de inbraakgevoeligheid enorm omlaag. Inbrekers werken nu eenmaal liever in het donker dan in het volle licht.

Verschillende modellen Solar buitenlampen

De Solar buitenlamp is in verschillende modellen verkrijgbaar. We hebben onder andere de vierkante modellen, de cilindervormige en de klassieke varianten te koop. Hebben we keuze uit lampen met een lichtstraal die de ruimte in schijnt, naar beneden of naar boven. Een aanrader zijn de zogenaamde Solar up downlights. Dit model straalt licht naar boven en naar beneden. Een leuk idee is het, om je hele tuin te verlichten met meerder kleine lampjes.

Bestel de Solar buitenlamp hier online

De Solar buitenlamp van je keus kun je op onze website solartuinverlichting.be bestellen. Wij nemen je bestelling in behandeling en zorgen voor een snelle levering.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *