Tuinverlichting zonder kabel of snoer

Om je tuin te verlichten zijn wandlampen een goede optie. Nadeel van gewone wandlampen zijn de elektrische snoeren. Natuurlijk kan je de kabels zoveel mogelijk wegwerken, maar dat is vaak een hele klus. Bovendien ben je dan afhankelijk van stroompunten waar je de lampen kunt plaatsen. Maar hiervoor is een oplossing: wandlampen zonder snoer! Solar wandlampen zijn lampen die werken op zonne-energie, dus geen elektriciteit nodig. Naast het voordeel dat ze snoerloos zijn, zijn ze ook nog eens duurzaam. Ga dus voor een wandlamp zonder snoer!

Wandlampen op zonne-energie

Snoerloze verlichting werkt dus op zonne-energie. Solar verlichting wordt steeds populairder bij de mensen. Niet alleen omdat ze snoerloos zijn, maar ook omdat ze passen in het bewuster leven van de maatschappij. Bovendien scheelt het enorm op je energiekosten.

Solar wandlampen hebben alleen zonne-energie nodig om te kunnen branden. Via een ingebouwd zonnepaneel wordt het zonlicht opgeslagen en omgezet in elektrische stroom. Door middel van een schemersensor gaan de lampen automatisch aan als het donker wordt, en ook weer uit als het licht begint te worden. Je hebt er dus totaal geen omkijken meer naar als je ze eenmaal geplaatst hebt. Op solarwandlamp.nl/solartuinverlichting.be vind je diverse wandlampen zonder snoer.

Eenvoudig te installeren wandlampen zonder snoer

Je hoeft met Solar wandlampen alleen maar de juist plek in je tuin te bepalen. Liefst een plek waar ze genoeg zonlicht op kunnen vangen. Hoe meer zonlicht, hoe langer de lampen zullen branden. Het is niet perse nodig in de directe zon te staan. Daglicht is ook voldoende, als ze maar niet in de schaduw worden geplaatst.

Je ziet hoeveel vrijheid je hebt met Solar verlichting. Het enige waar je dus rekening mee dient te houden is een lichte plek. Bovendien zijn de snoerloze wandlampen heel eenvoudig te monteren. Binnen vijf minuten hangt jouw lamp aan gevel op schutting. Geen monteur nodig, geen snoeren of kabels waar je rekening mee moet houden. Kies jij ook voor snoerloze Solar wandlampen?