Solar tuinverlichting

Wat voor wandverlichting heb je zonder snoer of kabel?

Plaats wandverlichting zonder snoer draad of kabel

Hoe plaats je wandverlichting zonder snoer, draad of kabel? Dat kan gelukkig heel eenvoudig met Solar lampen op zonne-energie! Voor normale verlichting ontkom je er nu eenmaal niet aan, dat je stroomtoevoer nodig hebt. Dat moet bovendien ook nog eens veilig zijn. Niemand zit erop te wachten om te stoeien met elektrische bedrading in de tuin. Dat dit met Solar lampen niet aan de orde is, is het grote voordeel van Solar wandverlichting zonder snoer! Je plaatst ze overal in je tuin, zonder rekening te hoeven houden met stroompunten en kabels.

Kunnen lampen op zonne-energie wel in Nederland? Krijgen ze dan wel genoeg zonlicht? Jazeker kan dat! Lees verder en ontdek dat voor iedereen wandverlichting zonder snoer, draad of kabel geschikt is. Niet alleen vanwege de moderne stijl, maar ook door de vele voordelen die deze manier van verlichten biedt.

De keuze voor solar wandverlichting zonder snoer

Veel mensen maken de keuze voor Solar wandverlichting zonder snoer of kabels op basis van de milieuvriendelijkheid. Het bespaart namelijk heel veel energie. Natuurlijk ook heel gunstig voor je elektriciteitsnota.

Deze lampen branden volledig op zonlicht. Door een ingebouwd zonnepaneel worden de zonnestralen opgevangen en omgezet in elektrische energie. De oplaadbare batterijen, ook ingebouwd, worden door middel van de omgezette energie opgeladen.

Een schemersensor bepaalt wanneer de wandverlichting zonder snoer aan gaat en ook wanneer het weer uit gaat. Dat houdt in dat ze als het donker is gaan branden en weer uit gaan als het licht wordt. Je hebt er geen omkijken naar, dus lekker makkelijk.

Eenvoudig te plaatsen wandverlichting zonder snoer of kabel

Het belangrijkste is dus, dat je wandverlichting zonder snoer, draad of kabel hebt. Het plaatsen van deze lampen is super eenvoudig. Je hoeft er geen vakman voor te zijn en er ook geen vakman bij te halen. Ook dat scheelt enorm in de portemonnee. Wel is het van essentieel belang dat je kiest voor een zonrijke plaats. Ze hoeven niet perse de hele dag in de volle zon te staan, maar de heel dag schaduw is niet raadzaam. Dan laden de batterijen wel, maar misschien niet voldoende. Je hebt dus alleen een schroevendraaier en schroefjes nodig om de lampen te bevestigen. Genoeg reden om over te gaan op Solar wandverlichting zonder snoer, draad of kabel? Kijk in onze webshop op solartuinverlichting.be voor alle soorten verlichting op zonne-energie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *