Solar tuinverlichting

Welke Solar wandlampen kies je? Groot of klein?

Solar wandlampen, klein of groot, zijn de perfecte manier om je tuin een mooie uitstring te geven. Bovendien zijn ze, doordat ze op zonne-energie werken, energiezuinig en milieuvriendelijk. Hier bij solartuinverlichting.be verkopen we de lampen in diverse maten. Kortom, een prachtige toevoeging op je tuin. Ga jij ook voor Solar wandlampen, klein of groot?

De werking van solar wandlampen

Hoe werken Solar wandlampen eigenlijk? De naam zegt het al, Solar. Ze werken op zonne-energie. Via een ingebouwd zonnepaneel vangt de lamp zonlicht op. Vervolgens wordt dat licht omgezet in elektrische energie en opgeslagen in een oplaadbare batterij. Op deze manier kan de lamp overdag opladen om zodoende in de nacht je tuin te verlichten.

Het aan- en uitspringen van de lamp wordt mogelijk gemaakt door een sensor. We hebben bij solartuinverlichting.be ook lampen met een bewegingssensor in het assortiment. Deze gaan branden zodra ze beweging detecteren. Superhandig tegen inbrekers natuurlijk!

Je tuin duurzaam verlichten met kleine of grote solar wandlampen

We zeiden al dat Solar wandlampen energiezuinig zijn en milieuvriendelijk. Dan hebben we het alleen nog maar over het stroomverbruik. Voor het bevestigen van Solar wandlampen heb je geen snoeren of stroompunten nodig. Dat houdt in dat je dus ook geen vakman, zoals een elektricien, hoeft te laten voorrijden. Ook dit scheelt enorm in je portemonnee. Dubbel genieten dus van jouw gezellig verlichtte tuin!

Verschillende soorten solar wandlampen

Welke Solar wandlampen zijn er, en waar gaat jouw keuze naar uit? We hebben ze in het klein en in het groot. Vierkant, maar ook rond of cilindervormig. Vaak wordt er gekozen voor meerdere klein lampjes voor een leuk modern effect. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor wat minder lampen die wat groter zijn, en dus meer licht verspreiden.

Er zit ook verschil in het soort licht. Wil je dat de lamp naar boven licht uitstraalt, of naar beneden? Of kies je ervoor dat ze beiden kanten licht uitstralen? Dat kan ook! Dit zijn de zogenaamde up downlights. De keus is aan jou en heeft natuurlijk alles te maken met smaak.

In onze webshop solartuinverlichtin.be vind je alle besproken wandlampen en nog veel meer! Neem dus snel een kijkje!

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *